ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Προβολή Πλέγματος:

Βραχιόλι καρπού ρίψης καθαριστικού υγρού άσπρο

23,00€
(0)

Μοναδικό Unisex ρυθμιζόμενο βραχιόλι καρπού σε μοντέρνo ματ άσπρο χρώμα το οποίο γεμίζει με το αντισηπτικό ή το σαπούνι της επιλογής σας, για να το έχετε πάντα μαζί σας σε οποιαδήποτε έξοδο σας, το σχολείο, την εκδρομή, την άθληση κλπ προκειμένο..

Βραχιόλι καρπού ρίψης καθαριστικού υγρού κίτρινο

23,00€
(0)

Μοναδικό Unisex ρυθμιζόμενο βραχιόλι καρπού σε μοντέρνo ματ κίτρινο χρώμα το οποίο γεμίζει με το αντισηπτικό ή το σαπούνι της επιλογής σας, για να το έχετε πάντα μαζί σας σε οποιαδήποτε έξοδο σας, το σχολείο, την εκδρομή, την άθληση κλπ προκειμέ..

Βραχιόλι καρπού ρίψης καθαριστικού υγρού μαύρο

23,00€
(0)

Μοναδικό Unisex ρυθμιζόμενο βραχιόλι καρπού σε μοντέρνo ματ μαύρο χρώμα το οποίο γεμίζει με το αντισηπτικό ή το σαπούνι της επιλογής σας, για να το έχετε πάντα μαζί σας σε οποιαδήποτε έξοδο σας, το σχολείο, την εκδρομή, την άθληση κλπ προκειμένο..

Βραχιόλι καρπού ρίψης καθαριστικού υγρού μπλε

23,00€
(0)

Μοναδικό Unisex ρυθμιζόμενο βραχιόλι καρπού σε μοντέρνo ματ μπλε χρώμα το οποίο γεμίζει με το αντισηπτικό ή το σαπούνι της επιλογής σας, για να το έχετε πάντα μαζί σας σε οποιαδήποτε έξοδο σας, το σχολείο, την εκδρομή, την άθληση κλπ προκειμένου..

Βραχιόλι καρπού ρίψης καθαριστικού υγρού ροζ

23,00€
(0)

Μοναδικό Unisex ρυθμιζόμενο βραχιόλι καρπού σε μοντέρνo ματ ροζ χρώμα το οποίο γεμίζει με το αντισηπτικό ή το σαπούνι της επιλογής σας, για να το έχετε πάντα μαζί σας σε οποιαδήποτε έξοδο σας, το σχολείο, την εκδρομή, την άθληση κλπ προκειμένου ..

Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
bookmark